Protecția datelor

Site-ul www.credify.md (denumit în continuare Site-ul).

Un vizitator este o persoană fizică care vizitează site-ul pe Internet (www.credify.md).

Confidențialitatea, securitatea dvs. sunt foarte importante pentru noi. Orice informație, obținută de la Vizitator, nu va fi dezvăluită și este evaluată ca confidențială, aceasta nu va fi vândută sau folosită în alt mod, cauzând Vizitatorilor prejudicii.

Vizitatorii site-ului au dreptul, fără limitare, introducând date, să viziteze secțiuni ale site-ului și să se familiarizeze cu materialele informative.

La vizitarea site-ului, informațiile despre adresa IP a Vizitatorului, data și ora, vor fi folosite pentru uz intern pentru a analiza tendințele Vizitatorilor.

Vizitând site-ul, Vizitatorul este de acord cu termenii cookie-urilor, protecției datelor, utilizării și adresei de e-mail. Se consideră că Vizitatorul a citit și a acceptat acești termeni.

Încetați utilizarea site-ului dacă aveți reclamații cu privire la regulile acestuia, iar conținutul acestora nu este acceptabil, link-uri către drepturi de autor.

Orice informație, obținută de la Vizitator, nu va fi dezvăluită și este evaluată ca confidențială, aceasta nu va fi vândută sau folosită în alt mod, cauzând Vizitatorilor prejudicii.

Securitate sporită a datelor