E-mail

Site-ul www.credify.md. în continuare - Site-ul.

Vizitatorul este o persoană fizică care vizitează Site-ul pe Internet.

E-mailul este folosit pentru a comunica cu succes cu vizitatorul Site-ului. E-mailul poate conține publicitate. Dacă nu doriți să primiți publicitate și mesaje publicitare de pe Site, vă rugăm să confirmați refuzul în profilul dvs. de pe Site.

Pentru furnizarea datelor false persoana poate fi atrasă la răspundere penală. Prin completarea prezentei cereri, persoana este de acord și confirmă faptul că datele indicate sunt adevărate și complete. Persoana confirmă faptul că este informată că necompletarea câmpurilor relevante datelor solicitate este considerată ca fiind lipsa unor astfel de date.

Conținutul e-mailului trimis poate fi confidențial și destinat Vizitatorului corespunzător al Site-ului. Dacă ați primit un mesaj electronic care nu este destinat dvs., această circumstanță nu vă permite să utilizați sau să divulgați aceste informații.

Vă rugăm să informați imediat administratorul Site-ului și să ștergeți acest mesaj electronic. Orice utilizare neautorizată a conținutului mesajului electronic de pe Site, divulgarea sau distribuirea acestuia este interzisă.

Securitate sporită a datelor