Utilizare

Proprietarul și administratorul site-ului online www.credify.md (denumit în continuare Site-ul) este "credify.md" (denumit în continuare "Proprietar"). Proprietarul își rezervă dreptul de a suplimenta, de a modifica sau de a modifica în alt mod informațiile și regulile de pe site, atât vizual cât și în conținut. Proprietarul are, de asemenea, dreptul de a restricționa accesul gratuit la Site în orice moment.

Un vizitator este o persoană fizică care vizitează site-ul pe Internet (www.credify.md).

Prin vizitarea site-ului, Vizitatorul este de acord cu termenii fișierelor cookie, protecția datelor, utilizarea și e-mail-ul. Se consideră că Vizitatorul a citit și a acceptat acești termeni.

Încetați utilizarea site-ului dacă aveți reclamații cu privire la regulile acestuia, iar conținutul acestora nu este acceptabil, link-uri către drepturi de autor. Litigiile care apar cu Vizitatorii, atunci când aceștia utilizează Site-ul, vor fi examinate în modul stabilit de ligeslația Republicii Letonia.

Conținutul site-ului este informativ. Informațiile de pe site nu sunt și nu pot fi considerate ca o ofertă specifică, un anumit produs sau serviciu etc.

Site-ul rezumă informații despre serviciile oferite și furnizate de alte persoane juridice. Răspunsuri specifice, detaliate și explicative la întrebările, care îl interesează pe Vizitator (de exemplu, instrucțiuni privind plățile restante, instrucțiuni privind plățile neefectuate, codul de activitate și politica de împrumut responsabil, divulgarea plății, inclusiv ratele anuale ale dobânzii, politica de reînnoire, informațiile de contact etc. ), care au apărut la vizitarea site-ului, sunt disponibile pe pagina de start a unui anumit furnizor de servicii.

Informațiile sunt afișate pe site și funcțiile efectuate, noi nu garantăm și, de asemenea, nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele erori ale Vizitatorului și nu purtăm răspundere pentru valabilitatea informațiilor afișate pe site față de fiecare Vizitator.

Informațiile prezentate sunt de natură informativă, iar Proprietarul nu poartă răspundere pentru deciziile luate sau acțiunile întreprinse față de Vizitatorii de pe Site, care au fost efectuate după vizitarea site-ului, și cu referire la volumul de informații și recomandări, afișate pe site.

Informațiile furnizate pe Site nu sunt verificate separat, acestea sunt afișate pe baza unor surse de informații fiabile.

Costurile indicate pe site sunt plasate în scop informativ, cu excepția cazului în care alte informații sunt indicate pe site. Vă recomandăm să verificați costurile înainte de a efectua o tranzacție specifică pe pagina de start a unui anumit furnizor de servicii.

Proprietarul are dreptul de a plasa pe Site link-uri către alte pagini de start, deținute sau controlate de alte persoane fizice și / sau juridice. În acest temei Site-ul poate conține astfel de tipuri de site-uri externe, inclusiv accesul la paginile de start ale terților, precum și oferirea sau informarea despre produsele propuse, servicii, etc. de către terți. Pentru conținutul paginilor de start a terților, inclusiv pentru conținutul produselor și serviciilor oferite de aceștia, Proprietarul nu poartă răspundere și nu le verifică. Site-ul nu poartă răspundere pentru securitatea altor pagini de start. Dvs. ar trebui să înțelegeți că securitatea acestor site-uri poate diferi de securitatea Site-lui.

Proprietarul site-ului nu își asumă răspunderea pentru pierderile (directe, indirecte sau incidentale), generate prin utilizarea Site-ului și nu își asumă răspunderea pentru disponibilitatea informațiilor Site-ului în rețea.

Informațiile introduse pe Site sunt afișate pe formularul Cererii și nu sunt divulgate unor terțe părți.

Informațiile de pe site pot fi vizualizate și tipărite numai pentru necesități personale, necomerciale.

Logo-urile plasate pe Site, mărcile comerciale și alte lucrări protejate prin drepturi de autor, sunt materiale de autor, protejate de legislația în vigoare a Republicii Letonia. Acest material, protejat prin drepturi de autor, este proprietatea personală a Proprietarului sau a altei persoane fizice / juridice.

Nimeni altcineva, cu excepția "www.credify.md", nu are dreptul de a procesa, modifica informațiile conținute pe acest Site. Orice publicare de informații de pe Site sau altă utilizare a acestuia este interzisă fără permisiunea prealabilă a "www.credify.md". În cazul încălcării drepturilor de autor, în cazul nerespectării condițiilor și în funcție de natura încălcării și consecințele, contravenientul este atras la răspundere civilă, administrativă sau penală, prevăzută de legislația Republicii Letonia.

Este interzisă efectuarea oricăror acțiuni, care vizează securitatea, stabilitatea și viteza funcționării sistematice a Site-ului.

Proprietarul are dreptul, în orice moment, să introducă alți termeni de utilizare ai Site-ului, care vor intra în vigoare în momentul în care noii termeni vor fi publicați pe Site. Utilizarea Site-ului, inclusiv a tuturor informațiilor postate, după introducerea modificărilor, presupune că utilizatorul a fost de acord cu toți termenii Site-ului.

Termenii Site-ului nu se aplică paginilor de start ale altor persoane fizice / juridice.

Familiarizați-vă periodic cu termenii Site-ului, deoarece aceștia pot fi modificați fără o notificare prealabilă. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să folosiți secțiunea noastră de contacte sau e-mail.

Familiarizați-vă periodic cu termenii Site-ului, deoarece aceștia pot fi modificați fără o notificare prealabilă.

Securitate sporită a datelor